Meer klanten,
meer tijd

Met een Netbeauty Salonsite™
 • Volledig ontzorgd

 • 100% geoptimaliseerd

 • Veilig en up-to-date

 • Speciaal voor salons

Je salon is geen hobby. Het is je roeping.

Je hebt geen tijd te verliezen

Je wilt stappen zetten. Doelen bereiken. Liever gisteren dan vandaag.

 • Daarom bouwen we je Salonsite™ binnen twee weken

Je bent gefocust op je vak

Je wilt klanten helpen. Daar draait het om. De rest is bijzaak.

 • Daarom stuur je je aanpassingen altijd gratis naar ons door

Je weet waar je aan toe bent

Je wilt dingen regelen. Problemen voorkomen. Dat maakt ruimte voor kansen.

 • Daarom houden we je Salonsite™ achter de schermen 24/7 up-to-date

Je kent de kracht van expertise

Je wilt uitblinken. De toverwoorden daarvoor zijn kennis, ervaring en focus.

 • Daarom helpt Netbeauty al jaren puur en alleen salons zoals die van jou

Ben jij al om?

Alle voordelen op een rij

 

Salonsite™

Andere aanbieders

Aantal pagina’s Onbeperkt (m.u.v. instappakket) Beperkt aantal
Gespecialiseerd in salons Door en door Nee
Advies en ondersteuning Ongelimiteerd Extra betalen
Aanpassingen zelf doen Super eenvoudig Enorm ingewikkeld
Aanpassingen laten doen Gratis doorsturen (m.u.v. instappakket) Extra betalen
In Google Constant geoptimaliseerd Slecht vindbaar
Mobielvriendelijk Automatisch Soms
Updates en veiligheid Altijd up-to-date Vaak onvoldoende
Maandelijks opzegbaar Ja Nee

Klanten over hun Salonsite™

Wij bouwen websites voor award winnende instituten

Maar ook voor kleine zelfstandigen

 

Instituut

Haal alles uit je website

Alles van Professional, en;

 • Senior designer
 • Premium hosting
 • Telefonische ondersteuning
 • Maandelijkse rapportages
 • Halfjaarlijkse afspraak

Professional

All-inclusive website

Alles van Beginner, en;

 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Aanpassingen gratis doorsturen
 • Onbeperkte ondersteuning
 • Onbeperkt advies
 • Professionele SEO

Beginner

Instappakket

 • Realisatie website
 • Max. 5 pagina’s
 • Hosting, domein, e-mail
 • Updates en beveiliging
 • Eenvoudig zelf aanpassen
 • Basis SEO

Je Salonsite™ is all-inclusive. Bij je website is inbegrepen: het bouwen, gebruik stockfoto’s, een .nl-domeinnaam, een domeinverhuizing, webhosting, een mailbox van 5GB, onbeperkt aantal e-mailadressen, hulp bij het instellen van de e-mailadressen op je computer/tablet/smartphone, onderhoud, veiligheidsupdates, constante optimalisatie, onbeperkte hulp en ondersteuning, back-ups (6 per dag). Daarnaast betaal je (m.u.v. het instappakket) nooit extra voor advies of aanpassingen.

Ja. Je kunt eenvoudig een verhuiscode opvragen, waarmee wij je domeinnaam kunnen koppelen aan je nieuwe website. Ook je oude e-mails en e-mailadres(sen) worden door ons overgezet. Daarnaast kunnen we zoveel nieuwe e-mailadressen aanmaken als je wilt.

Je nieuwe website wordt compleet door ons klaargezet. Als je al een website hebt, dan kunnen we alle informatie daar vanaf halen en direct aan de slag. Heb je nog geen website, of is de informatie op je website niet meer actueel, dan sturen wij je onze aanleverdocumenten. In die documenten vul je eenvoudig in welke informatie we op je nieuwe website mogen plaatsen.

Zodra we al je informatie ontvangen hebben, hebben we zo’n twee weken nodig om een opzet van je nieuwe website te bouwen.

Het kan zijn dat onze opzet in één keer perfect is, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog het een en ander wilt laten aanpassen. Vanaf het moment dat wij onze opzet aan je laten zien, krijg je daarom één maand de tijd om al je opmerkingen aan ons door te geven.

Heb je meer dan een maand de tijd nodig om ons feedback te geven? Geen probleem. Het is echter wel zo dat we na die maand de maandelijkse kosten in rekening beginnen te brengen. Ook als je website nog niet online staat. Wij moeten ten slotte onze kosten (personeel, huur, serverruimte, systeem, etc.) ook betalen.

Je kunt je website eenvoudig zelf aanpassen. Heb je liever dat wij je website voor je aanpassen, dan mag je je aanpassingen ook gewoon naar ons mailen. Bij je Salonsite™ krijg je namelijk onbeperkte ondersteuning. Dit houdt onder andere in dat we nooit kosten rekenen voor aanpassingen aan je website*.

* m.u.v. het instappakket

Tegenwoordig verschijnen er om de haverklap nieuwe technieken en nieuwe apparaten. Om bij te blijven moet een website daarom constant aangepast worden. Laat je nu een website bouwen, dan is de kans groot dat hij na een jaar op veel vlakken al verouderd is: veiligheid, bruikbaarheid, vindbaarheid… Elk jaar een nieuwe website laten bouwen is natuurlijk niet handig.

Per maand betalen is hier de ideale oplossing voor. Zo kunnen wij niet alleen een hoop extra service bieden, maar ook kunnen we zo constant aan het Salonsite™-systeem werken zodat je website niet veroudert. Bij een standaard webbouwer word je na de oplevering van je website vaak aan je lot overgelaten. Omdat je Salonsite™ in abonnementsvorm wordt aangeboden, ben je altijd verzekerd van hulp, advies, optimalisatie en updates.

Er zitten een hoop voordelen aan het betalen per maand:

Geen groot bedrag in een keer
Door per maand te betalen hoef je niet in een keer duizenden euro’s neer te leggen voor een complete oplossing zoals je die bij ons krijgt.

Altijd recht op ondersteuning
Iedereen heeft op een gegeven moment hulp, advies of aanpassingen nodig. Doordat je per maand betaalt heb je constant recht op ondersteuning.

Je website blijft up-to-date
Doordat je per maand betaalt, kunnen we elke maand (veiligheids)updates en optimalisaties doorvoeren. Zo is jouw Salonsite™ altijd up-to-date. En dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw Salonsite™ altijd zo veilig mogelijk is, maar ook dat hij voorzien is van de modernste code. En daar houdt Google van.

De website groeit met je mee
Op het gebied van websites en het internet, worden er constant nieuwe functies ontwikkeld. Doordat je per maand betaalt, kunnen we jouw Salonsite™ constant verbeteren. Waar traditionele websites na een paar jaar afgeschreven worden, groeit jouw Salonsite™ met je mee. Zo hoef je niet om de paar jaar een nieuwe website aan te schaffen, en dat bespaart je een hoop geld!

Standaard doet je Salonsite™ alles wat een professionele salonwebsite moet kunnen. Heb je echter speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een webshop, afgeschermde gedeeltes, meertaligheid, of een tool voor online intakes, product-/behandeladvies, berekeningen of tests (e.g. “Is behandeling x geschikt voor jou?”)? Geen probleem! Ook dan helpen we je graag verder. In dat geval raden we je aan om eerst even contact met ons op te nemen om je specifieke wensen door te nemen, alvorens je een bestelling plaatst.

Onze Salonsites™ werken volgens het SaaS principe (Software as a Service). Dit houdt in dat onze software als een online dienst wordt aangeboden. Hierdoor hoef je de software niet aan te schaffen, maar huur je die als het ware van ons.

Op deze manier kunnen wij vanaf één centrale plek updates, verbeteringen en zelfs nieuwe functies aan het systeem toevoegen. Een van de voordelen daarvan is dat we de kosten zo erg laag kunnen houden en jou tegelijkertijd toch uitstekende service kunnen bieden. Als klant krijg je daardoor voor een erg lage prijs toegang tot een systeem dat véél meer waard is.

Mocht je jouw Salonsite™ opzeggen, dan wordt de overeenkomst de eerstvolgende maand gelijk stopgezet. Vanaf dat moment kun je dan geen gebruik meer maken van je Salonsite™. De teksten, video’s en door jou gemaakte/aangeschafte afbeeldingen blijven natuurlijk jouw eigendom. Het is overigens wel je eigen verantwoordelijkheid om deze op te slaan voordat je website vervalt.

Geen enkel bedrijf kan jou beloven dat je op nummer één komt in Google. Ga maar eens na, er zijn duizenden salons en die willen natuurlijk allemaal wel op nummer één staan in Google.

Om te bepalen hoe hoog een website in de zoekresultaten wordt weergegeven, zijn er misschien wel 1.000 dingen waar Google rekening mee houdt. En die factoren veranderen constant. Wat daarnaast een grote rol speelt in je vindbaarheid, is natuurlijk hoe goed de websites van je concurrenten gebouwd zijn.

Gelukkig voor jou, zijn websites van salons in het algemeen niet heel erg goed gebouwd. Daardoor wordt het relatief eenvoudiger om goed gevonden te worden. Onze salonsites zijn daarnaast tot in de puntjes geoptimaliseerd voor Google. Dus ook al kunnen we je niet beloven dat je op nummer één komt, vergoten we de kans enorm dat je erg goed gevonden wordt. Net zoals alle websites die we tot nu toe al opgeleverd hebben.

Meer over Netbeauty

TCA peelings, nagelbeugels, sugaring: Jouw lokale marketingbureau heeft waarschijnlijk geen flauw idee wat het inhoudt. Wij wel. Want wij zijn Netbeauty. Als geen ander begrijpen wij precies wat jouw klanten beweegt en hoe we ze zo snel mogelijk in jouw salon krijgen.

Ons Verhaal
NetBeauty Seminar