In no-time een volle agenda

Door waanzinnig effectieve advertentiecampagnes
  • Direct resultaat

  • Uitgebreid getest

  • Bewezen strategieën

  • Hoog rendement

De cijfers spreken voor zich

Online marketing diensten

Zo gaan we jouw doelen realiseren:

Social advertising

Voor direct resultaat

Google Ads

Altijd zichtbaar in Google

Jaarcampagnes

Een volledig online marketingplan

Social advertising

Voor wie direct resultaat wil zien

In no-time een enorm bereik

Je socialmedia-advertenties worden direct getoond aan de doelgroep die wij instellen. Zo realiseren we in no-time een enorm bereik in de omgeving van je salon.

Direct nieuwe afspraken

Potentiële klanten sturen we door naar een voor conversie geoptimaliseerde landingspagina waarop ze direct hun afspraak kunnen inplannen.

Gaandeweg constant geoptimaliseerd

We starten met verschillende advertenties om te ontdekken welke bijdragen het best converteren. Op basis van de eerste duidelijke resultaten stemmen we het budget constant af op de best presterende advertenties.


Google Ads

Voor wie altijd zichtbaar wil zijn in Google

Direct een top-positie

Wachten tot je website op een organische manier naar boven komt? Daar is de tijd jou te kostbaar voor. Met onze Google Ads-campagnes wordt jouw salon direct getoond op de zoektermen die er voor jou toe doen.

Zichtbaarheid onder de juiste personen

Door te filteren op leeftijd, demografie en interesses, focussen we jouw campagnes op de personen waarvan de kans het grootst is dat ze geïnteresseerd zijn. Op die manier verhogen we de conversieratio.

Optimale besteding van je budget

Zoektermen onderzoeken, biedingen aanpassen, experimenteren met advertentievariaties en ongewenste keywords uitsluiten: zomaar een greep uit wat wij doen om je Google Ads-campagnes constant te optimaliseren voor het beste resultaat.


Jaarcampagne

Voor wie alles uit online marketing wil halen

Verschillende socialmedia-campagnes

Verspreid over het jaar zorgen we met verschillende socialmedia-campagnes voor een enorm bereik, laten we potentiële klanten kennismaken met je salon en regelen we afspraken voor je behandelingen.

Het hele jaar Google Ads

365 dagen lang zorgen we ervoor dat jouw website naar boven komt wanneer men zoekt op de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Een goede positie in de zoekresultaten is op die manier gegarandeerd.

Meer conversies door retargeting

Personen die op een advertentie klikken en je website bezoeken, maar niet direct klant worden, blijven we (beleefd) benaderen tot ze een afspraak maken of contact opnemen. Zo verhogen we de conversieratio.


Klaar om te starten?

Wij ook

Social advertising

  • Doel Direct nieuwe klanten
  • Looptijd 14 - 30 dagen
Naar bestellen

Google Ads

  • Doel Hoog in Google
  • Looptijd Minstens 90 dagen
Naar bestellen

Jaarcampagne

  • Doel Structurele groei
  • Looptijd 365 dagen
Naar bestellen

Maar weet waar je aan begint...

Veelgestelde vragen

Met onze antwoorden

Nee. We bieden je de mogelijkheid om onze campagnes eenmalig af te nemen. Er zijn geen extra kosten buiten de overeengekomen totaalprijs.

Dat is een terechte vraag, want op voorhand weet je natuurlijk nooit zeker dat een campagne voor reacties zorgt. Door onze kennis en ervaring hebben we na verloop van tijd echter de juiste triggers gevonden om effectief de aandacht te trekken en klanten te activeren. We houden elke campagne actief in de gaten en grijpen waar nodig snel in om een campagne bij te sturen, zodat het gewenste resultaat ontstaat.

Jij bepaalt zelf wat er online gaat en wat niet. We nemen al het promotiemateriaal met je door en starten de campagne pas wanneer jij helemaal blij bent met de inhoud. Geen vraag is te veel. Natuurlijk zullen we wel altijd onze aanbevelingen met je delen.

Voordat we aan de slag kunnen, hebben we wat praktische informatie van je nodig. Bijvoorbeeld welke behandelingen we mogen promoten en tegen welk tarief. Zodra je bestelling geplaatst is, ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je deze informatie eenvoudig invult.

Afhankelijk van het type campagne, hebben we daarnaast toegang nodig tot je advertentieaccount bij Facebook of Google. Mocht je niet weten hoe je ons toegang geeft dan helpen we je daar natuurlijk even bij.

Vervolgens kunnen wij van start met het ontwikkelen en implementeren van je campagne. Jij hoeft enkel onze input goed te keuren, wij doen de rest. Gedurende de campagne zul je e-mails ontvangen van personen die een afspraak willen maken. Deze personen bel je op om de nieuwe afspraken in te plannen.

Door onze grote klantenkring kan het voorkomen dat er andere campagnes actief zijn in jouw omgeving. Maak je hier totaal geen zorgen om, want elke salon trekt haar best passende klanten aan en er zijn genoeg nieuwe klanten voor iedereen. De kans dat het Facebook-algoritme zich op eenzelfde doelgroep richt is even groot als de kans dat Pasen en Pinksteren op één dag vallen.

Dat iedereen zijn zegje kan doen is een klein nadeel van social media. Maar negatieve reacties hebben ook een voordeel, namelijk interactie. Hierdoor trek je de aandacht en kun je extra toelichting geven bij je behandelingen. De campagnes zijn echter zo ontworpen dat er geen of weinig ruimte is voor negatieve reacties. Je wilt alleen het beste voor je klanten en je biedt geweldige oplossingen voor verschillende problemen. Wat kan daar slecht aan zijn of in een verkeerd daglicht komen te staan?

Je staat hierin niet alleen, want veel salons hebben dezelfde ervaring. Facebook is een zeer complexe tool en, zonder de juiste kennis, soms een beetje beangstigend. Toch heeft Facebook enorm veel potentie voor klantenwerving en zijn er talloze trucs en strategieën die je kunt inzetten in een Facebookcampagne. Het is onze taak om de nieuwste ontwikkelingen te volgen zodat we ze voor jou kunnen toepassen. Simpelweg € 100 op je Facebook-account storten is verre van de sleutel tot succes. Die zit hem eerder in de strategieën en de optimalisatie die we toepassen.

Het antwoord op die vraag is simpel: kijk maar naar onze voorbeeldcases. Desgewenst kunnen we je in contact brengen met een van de salons die je voorgingen, zodat jullie eens van gedachten kunnen wisselen.

In zo’n situatie is het des te belangrijker om de juiste beslissingen te nemen. Als dit voor jou en je bedrijf geldt, raden we je aan om contact met ons op te nemen om te kijken hoe je met een oplossingsgerichte aanpak zo snel mogelijk uit die crisis komt. Overigens zijn we zo overtuigd van de kracht van onze campagnes, dat we eventueel bereid zijn om af te spreken dat we onze kosten terugstorten wanneer de waarde van de aanmeldingen láger blijkt dan je investering. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer over Netbeauty

TCA peelings, nagelbeugels, sugaring: Jouw lokale marketingbureau heeft waarschijnlijk geen flauw idee wat het inhoudt. Wij wel. Want wij zijn Netbeauty. Als geen ander begrijpen wij precies wat jouw klanten beweegt en hoe we ze zo snel mogelijk in jouw salon krijgen.

Ons Verhaal
NetBeauty Seminar