Vragen?

Neem contact met ons op

Bezoekadres

Wilhelminastraat 4
3771 AR Barneveld

Openingstijden

Doordeweeks: 09:30 – 17:30
Zaterdag en zondag: Gesloten

Veelgestelde vragen

Met onze antwoorden

Netbeauty is een marketingbureau met een duidelijke focus op salons: Schoonheidssalons, pedicuresalons, nagelsalons, kapsalons, massagesalons, waxsalons, et cetera. Naast salons en praktijken, werken we ook voor leveranciers en branche organisaties.

Informatie over onze diensten vind je op de pagina’s van de betreffende diensten: Salonsite, Advertentiecampagnes, Club Netbeauty.

Ja. We zijn te huur voor marketingpresentaties en workshops in Nederland en België. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten.

In principe ligt onze focus op onze huidige diensten, maar zolang het in ons straatje past, vinden we het altijd leuk om de mogelijkheden voor samenwerkingen te bespreken. Bied je een dienst die interessant is voor onze klanten, dan staan we ervoor open om deze in Club Netbeauty onder de aandacht van onze klanten te brengen wanneer je hen een ledenvoordeel biedt.

Naast ons kantoor aan de Wilhelminastraat 4 kun je gratis parkeren. Mocht hier geen plek zijn, dan kun je gratis parkeren bij het theater (Theaterplein 1, Barneveld). Vanaf deze parkeerplaats is het 300 meter lopen, zie route.

Stuur ons een bericht

Vinden we leuk!

Contact

Wij nemen binnen een werkdag contact met je op