Wij zijn Netbeauty

Aangenaam kennis te maken

Meer klanten in je salon?

Wij begrijpen wat jouw klant beweegt

TCA peelings, nagelbeugels, sugaring: Jouw lokale marketingbureau heeft waarschijnlijk geen flauw idee wat het inhoudt. Wij wel. Want wij zijn Netbeauty. Als geen ander begrijpen wij precies wat jouw klanten beweegt en hoe we ze zo snel mogelijk in jouw salon krijgen.

Maak kennis met onze specialisten

De gezichten achter Netbeauty

Robin

Salonmarketeer

Corné

Salonmarketeer

Rowena

Artdirector

Sven

Front-end developer

Kenneth

Full-stack developer

Andy

SEO / SEA specialist

Laura

Customer support

Bojangles

Geadopteerde relax-expert
Corné Corné

“Nooit meer werken om het werken”

Het verhaal achter Netbeauty

Al op jonge leeftijd had ik het idee dat veel werken belangrijk was om iets van het leven te maken. Zo stopte ik vanaf mijn dertiende al meer tijd en energie in mijn bijbaantjes dan in de HAVO. Op mijn zeventiende werkte ik zelfs zoveel dat ik thuis kwam te zitten met een zware burn out. Niet leuk.

Toch had die burn out ook een positieve kant: Op mijn zeventiende besloot ik om voortaan alleen nog maar dingen te doen die ik zelf echt leuk vond. Dus nooit meer werken om het werken.

Zo begon ik vanuit mijn slaapkamer T-shirts te ontwerpen en te verkopen. Binnen een week had ik 8.000 volgers op Hyves, vanuit mijn webshop verkocht ik T-shirts door heel Nederland en op verschillende plekken in het land lagen mijn shirts zelfs in de schappen. Top! Maar hoe groter het werd, hoe meer erbij kwam kijken. Dus besloot ik ermee te stoppen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Vervolgens ging ik websites bouwen met Google advertenties erop. Als je rond 2009 Googlede op “Welke week is het” dan is de kans groot dat je op een van mijn websites terechtkwam. Maandelijks trokken mijn websites tienduizenden bezoekers. Toch vond ik de grafische kant eigenlijk leuker, dus ging ik als freelance ontwerper aan de slag. Hier kwam ik voor het eerst met salons in aanraking.

Ik had drie klanten met een salon en het viel me direct op dat ze zoveel overeenkomsten hadden. Na een paar jaar freelancen, besloot ik om bij een wat groter internetbureau te gaan werken om te kijken hoe zij dingen aanpakten. Dit was leerzaam, maar ik deed toch het liefst mijn eigen ding. Dus ben ik in China Chinees gaan studeren. De HAVO heb ik nooit afgemaakt, maar ondertussen heb ik wel een erevermelding aan de Beijing Jiaotong Universiteit op zak. Je weet maar nooit wanneer het van pas komt, hè.

Na China ben ik in Ecuador gaan wonen, waar mijn vriendin vandaan komt. En in Ecuador ben ik op 30 november 2015 met Netbeauty begonnen. Mocht je het nog niet weten: Netbeauty is een marketingbureau dat zich puur op de uiterlijke verzorgingsbranche richt. Al snel groeide Netbeauty zo hard dat ik besloot om een kantoor te openen in Nederland, zodat ik hier met meer mensen kon gaan werken. En zo geschiedde.

Corné

Een vliegende start

Onze eerste jaren in cijfers

800+ klanten

Gegroeid van 0 naar 800+ klanten

9 medewerkers

Gegroeid van 1 naar 9 medewerkers

2.622

2.622 Facebook-volgers opgebouwd

5 sterren

160 vijf-sterren recensies gekregen

1.000+ salons

Trainingen en presentaties gegeven aan 1.000+ salons

5 columns

Vaste columns in de 5 grootste vakbladen

20.000+ bereik

Maandelijks bereik van 20.000+ personen opgebouwd

500+ Salonsites™

Meer dan 500 salonwebsites gebouwd

Onze klanten zijn razend enthousiast

En daar doen we erg ons best voor

Je kent ons wellicht van

Wil je ons nog beter leren kennen?

Neem dan contact met ons op

Contact