Maak jouw beautyonderneming efficiënter en winstgevender met AI

Schrijf je in voor onze masterclass

En ontketen je AI-superkrachten

 • Datum & Tijd

  Meerdere data, van 10:00 - 17:00

 • Locatie

  Netbeauty HQ, Barneveld

 • Deelnemers

  Kleine groepen van 6 personen

 • Inclusief

  Uitgebreide lunch, snacks en drankjes

“Ik ben wat later op kantoor”

…stuurde ik mijn collega’s op de dag dat ik ChatGPT ontdekte. Die ochtend had ik me voorgenomen om een productieve dag te hebben, maar het lot had andere plannen. De adrenaline spoot door mijn lijf en de uren vlogen voorbij. Ik wist het direct; dit is de grootste revolutie sinds de uitvinding van het internet.

De mogelijkheden leken oneindig. Wat begon als een nieuwsgierige ontdekking, transformeerde al snel mijn dagelijkse werkroutine. Problemen die voorheen uren in beslag namen, werden nu in minuten opgelost. Ik kreeg ineens meer tijd voor strategisch denken en creatief werk en mijn productiviteit en efficiëntie schoten omhoog, net zoals mijn werkplezier.

Stel je eens voor wat dit voor jou kan betekenen. Hoe zou het zijn als jouw dagelijkse uitdagingen opeens geen obstakels meer zijn, maar kansen om op een nieuwe, innovatieve manier te groeien? Hoe zou het voelen om voorop te lopen in de branche, gewapend met de kracht van AI?

Corné Ter Maten
Salonmarketeer & AI-expert

Hoe hard je ook werkt, een dag heeft maar 24 uur

Als beautyondernemer ken je dit vast:

Nooit een keer tijd over. Als er een gaatje valt dan wordt het direct weer gevuld met iets anders; Je blinkt uit in je vak, maar al die randzaken… je wéét dat ze beter en sneller kunnen; Je wilt nog verder groeien, maar ziet op tegen de kosten en het gedoe van teamuitbreiding; Je hebt vaak behoefte aan iemand die meedenkt, maar niemand die altijd direct beschikbaar is;

Super frustrerend, toch? We begrijpen je helemaal. Bijna al onze deelnemers zaten in datzelfde schuitje. Maar nu maken ze slim gebruik van AI voor tijdbesparing en échte resultaten.

Stel je voor…

Één klik en je hebt de perfecte social media planning voor het hele jaar; Één spraakbericht en je hebt een gedetailleerd plan voor je event; Één vraag en je hebt een volledig uitgewerkte promotiestrategie voor je nieuwe behandeling.

Ongelofelijk? Dat dachten wij kortgeleden waarschijnlijk ook. Maar de mogelijkheden van AI zijn ongekend en na deze masterclass profiteer jij daar enorm van.

Upgrade nú je mogelijkheden

En ontketen je AI-superkrachten

Tekstschrijven

Van SEO-teksten tot socialmediaposts en advertenties

Ideegeneratie

Van marketingstrategieën tot events en campagnes

Klantcommunicatie

Van nieuwsbrieven tot storytelling en automatisering

Conceptontwikkeling

Van samenwerkingen tot behandelingen en salonervaringen

🤖 Wat AI is

Zodat je de mogelijkheden en kansen begrijpt en dus kunt benutten

💥 Welke impact AI heeft

Zodat je voorbereid de toekomst tegemoet treedt en trends voor bent

💪 Hoe je AI kunt toepassen

Voor al jouw specifieke behoeften – zelfs búiten de vele toepassingen waarmee we oefenen

“Ik had geen idee wat ik moest verwachten maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben. De inzichten in AI maken mijn werk, vooral de randzaken, écht makkelijker.”
Brenda Bax
Deelneemster AI Masterclass
Nu inschrijven

Een kleine demonstratie

Van de superkrachten die op je wachten

AI is een ongetemde leeuw...

En helaas nog geen gouden graal. Je kunt dagenlang naar prompts zoeken en nooit iets bruikbaars genereren. Ik heb hier inmiddels misschien al wel 2.000 uur aan werk ingestopt, en menig gefrustreerde avond, omdat ik dit ‘monster’ maar niet getemd kreeg. En wat ik geleerd heb, deel ik nu met je in de masterclass. Speciaal afgestemd op de beautybranche.

Ontdek of deze AI-masterclass bij jou past

Herken je dit?

Heb je het gevoel dat je constant in tijdnood zit en ben je benieuwd hoe je dagelijkse taken met AI sneller en slimmer aan kunt pakken? Wil je weten hoe je met behulp van AI je inkomsten kunt verhogen zonder jezelf verder in werk en stress te begraven? Twijfel je aan je eigen creativiteit met betrekking tot de veelzijdige aspecten van het ondernemerschap en sta je te popelen om te leren hoe AI daarbij kan helpen? Maak je je zorgen om de investeringen die nodig zijn om je business naar een hoger niveau te tillen en ben je benieuwd hoe AI kan zorgen voor een hogere ‘Return On Investment’? Zie je op tegen de voortdurende noodzaak om vaardigheden buiten je vakgebied te leren, terwijl je al zoveel op je bord hebt, en zou je bepaalde zaken eigenlijk liever aan AI overlaten? Voel je de druk om je service te verbeteren, maar zie je op tegen de kosten en het gedoe van teamuitbreiding, terwijl je ‘AI-medewerkers’ ook wel interessant vindt klinken?

En droom je van…

Het vergroten van je productiviteit, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van je werk? Een voorsprong nemen op je concurrentie door niet harder, maar efficiënter te werken? Het realiseren van kostenbesparingen die direct bijdragen aan je winst, waardoor je meer ademruimte hebt om je bedrijf slim en strategisch uit te bouwen? Het vinden van een perfecte werk-privébalans, waarbij je je gepassioneerd voelt over je werk zonder dat je uitgeput raakt? Persoonlijke en professionele groei die je stimuleert en verrijkt? Het creëren van je eigen AI-assistenten die je bedrijf helpen groeien, met alle voordelen van uitbreiding, zonder de extra personeelskosten?

Als deze vragen resoneren, dan is onze masterclass speciaal ontworpen voor jou.

“Vergeet het eindeloze geploeter. En geldverspilling aan de inhuur van derden. Met het nieuwe AI team (dat je in de masterclass bouwt) en de heldere inzichten, kun je dit voortaan eenvoudig zelf. De masterclass, met kraakheldere presentaties en waardevolle interactieve elementen, leidt tot een heerlijke verlichting in jouw werk.”
Janneke van Dijk
Deelneemster AI Masterclass
Nu inschrijven

Deze AI-masterclass wordt aanbevolen door


Dit is wat je krijgt

Als je onze masterclass volgt

 • Je eigen AI-team t.w.v. € 250.000

  Tijdens de masterclass bouwen we een team van AI-medewerkers, dat je voorheen al snel € 250.000 per jaar kostte. Vanaf dag één levert dit team je direct tijd en geld op.

 • Persoonlijke begeleiding bij het toepassen van AI

  Met één-op-één begeleiding ga je hands-on aan de slag om AI snel en efficiënt op maat te integreren in jouw bedrijfsvoering, voor directe en tastbare resultaten.

 • Overzicht van interessante AI-tools

  Bespaar honderden uren ‘prutsen’ omdat wij dat al voor je gedaan hebben en ontvang een lijst met alle interessante AI-tools die tijdens de masterclass besproken worden.

 • Fascinerende demonstratie van AI-tools

  Laat je fascineren en zie met eigen ogen hoe de nieuwste AI-tools werken. Ontdek hoe ze jouw dagelijkse werkzaamheden transformeren door ze efficiënter en effectiever te maken.

 • Diepgaand inzicht in de impact van AI

  Ontdek de omvangrijke impact van AI op je werk, leven en de maatschappij, inclusief hoe we interactie hebben met technologie, en hoe dit onze dagelijkse routines en toekomstperspectieven verandert.

 • Waarborg de toekomstbestendigheid van je bedrijf

  Leer welke trends en technologieën jouw werk in de komende jaren zullen beïnvloeden om je strategische planning te verbeteren en de toekomstbestendigheid van je bedrijf te waarborgen.

 • Blijf een voorloper in je sector

  Leer als eerste hoe AI je werk transformeert en blijf daardoor een voorloper in je sector. Je ontvangt exclusieve inzichten en praktische strategieën die je direct kunt toepassen om je concurrentie voor te blijven.

Schrijf je nu direct in

Voor maar € 399

Meld je nu aan en ontvang ook nog een handige AI-cheatsheet met 25 slimme prompts die je dagelijks leven makkelijker maken!

Masterclass: “Ontketen je AI-superkrachten” (24-06-2024)

Beschikbaarheid: 3
Direct bestellen

Masterclass: “Ontketen je AI-superkrachten” (08-07-2024)

Beschikbaarheid: 2
Direct bestellen

Deelnemers beoordelen deze masterclass gemiddeld met een 9.4

Over de trainer

Corné Ter Maten raakte al op vierjarige leeftijd gefascineerd door technologie toen hij een computer ontdekte op de zolder van zijn ouderlijk huis. Deze vroege interesse resulteerde onder meer in een basisschoolspreekbeurt over het internet, die hij gaf vanuit de lerarenkamer; toen nog de enige plek met internettoegang. Vandaag de dag is Corné gegrepen door AI, en voorziet hij een toekomst waarin AI net zo alomtegenwoordig zal zijn als het internet nu is. Hij deelt zijn kennis en enthousiasme graag om anderen te inspireren en voor te bereiden op deze technologische (r)evolutie.

Nu inschrijven