Nog één ding…

Je staat op het punt om een website te bestellen, leuk! Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we nog even dubbelchecken of je het juiste pakket hebt gekozen.

Heb je behoefte aan een professionele maar compacte website en is zoekmachineoptimalisatie niet enorm belangrijk voor je? Vind je het niet erg om aanpassingen aan je website zelf te doen, en is ook de limiet van maximaal 5 pagina’s geen probleem voor je? Top! Dan is het scherp geprijsde Beginner-pakket precies wat je zoekt. Plaats je bestelling met de knop hieronder en ons team bouwt een professionele, compacte website voor je.

Nu bestellen – Beginner

Is zoekmachineoptimalisatie wél belangrijk voor je, of kom je met maximaal 5 pagina’s toch niet helemaal uit? Vind je het fijn om onbeperkt advies en ondersteuning te krijgen? Vind je het fijn om aanpassingen aan je website altijd kosteloos naar ons te kunnen doorsturen zodat onze professionals deze voor je verwerken en je hier zelf geen omkijken meer naar hebt? Bestel dan niet het Beginner-pakket, maar juist het Professional-pakket à € 34 p/m.

Nu bestellen – Professional