Je eigen marketingafdeling

Een professioneel marketingteam, voor een fractie van de prijs
LIDMAATSCHAP €10
  • Een designer

  • Een marketeer

  • Een trainer

  • Handige tools

Geen salon kan zonder marketing, maar marketing wordt al snel een dagtaak

Ben je te druk om constant je salon te promoten? Ontbreekt het je aan inspiratie om telkens weer iets nieuws te verzinnen? En kosten designers en marketeers je een rib uit je lijf? Club Netbeauty is de oplossing.

Word lid van de club

Wat krijg je als je lid wordt van Club Netbeauty?

Onbeperkt toegang tot:

Prachtige ontwerpen

Voor alle gelegenheden

Als lid heb je toegang tot een ontwerper die constant klaarstaat om je te voorzien van professionele designs.

Maandelijks aangevulde collectie: social media, drukwerk en video’s
Elk ontwerp wordt gratis aangepast met jouw informatie
Nieuw ontwerp nodig? Zet je persoonlijke ontwerper aan het werk
Upgrades mogelijk: Gebiedsbescherming | Alles in jouw huisstijl

Professioneel advies

Van ervaren marketeers

Als lid heb je toegang tot een salonmarketeer die constant klaarstaat om je te voorzien van advies.

Maak moeilijke keuzes niet langer alleen
Altijd direct toegang tot een professional met marketingkennis
Incl. kennisbank met waardevolle marketingartikelen

Digitale marketingtools

Maken het ondernemen makkelijker

Als lid heb je toegang tot handige marketingtools die je marketing sneller en makkelijker maken.

 Speciaal voor salons ontwikkelde marketingtools
Bereken je uurtarief, plaats een watermerk, check de marketingkalender
En meer exclusieve marketingtools die nergens anders te vinden zijn

Exclusief ledenvoordeel

Duizenden euro's korting

De kers op de taart. Duizenden euro’s aan exclusieve ledenvoordelen. Alleen hiermee al haal je het lidmaatschap er eenvoudig uit.

 Duizenden euro’s aan collectieve ledenvoordelen
 Waardevol overzicht van relevante bedrijven en diensten
 Denk aan: foto- & videografie, salonsoftware, vakbladen, coaches, etc.

Onze klanten zijn razend enthousiast

Kijk maar

Herken jij jezelf hierin?

  • Vaak inspiratieloos

  • Niet voldoende tijd

  • Behoefte aan hulp

  • Een beperkt budget

Wacht dan niet langer en upgrade je marketing voor slechts €10 per maand!

Word lid van Club Netbeauty

Word lid voor €10 per maand en breid je bedrijf uit met een complete marketingafdeling.

Registreren

De meeste beauty-ondernemers beginnen voor zichzelf omdat ze het leuk vinden om klanten te behandelen. Niet om met marketing aan de slag te mogen. Toch kan geen bedrijf zonder marketing. Maar marketing wordt al snel een dagtaak. Dit probleem staat aan de wieg van Club Netbeauty.

Het doel van Club Netbeauty is om jouw (salon)marketing zo eenvoudig, snel en goedkoop mogelijk te maken. Als lid van Club Netbeauty krijg je daarom toegang tot een persoonlijke designer en marketeer. Dit zijn experts die normaal gesproken een hoop geld rekenen, maar wiens diensten je nu op elk moment kunt inzetten voor slechts 10 euro per maand. Daarnaast hebben leden toegang tot handige marketingtools en een hoop exclusieve ledenvoordelen. Bijvoorbeeld op tekstschrijvers, fotografen en coaches.

Zo breid je jouw onderneming dus uit met een heuse marketingafdeling. En dat voor maar 10 euro per maand, na een jaar maandelijks opzegbaar.

Elke maand nieuwe ontwerpen
Eke maand worden er nieuwe ontwerpen toegevoegd aan Club Netbeauty. Denk hierbij aan Facebookafbeeldingen, advertenties, video’s, flyers, roll-up banners, kaarten, cadeaubonnen, loyaltycards, et cetera. Elk ontwerp wordt door je ontwerper aangepast met jouw informatie.

Bestaande ontwerpen aanvragen
Heb je een ontwerp gezien dat je graag voor jouw salon wilt gebruiken, dan vraag je deze eenvoudig aan. Het enige wat je hoeft te doen is het ontwerp aanklikken, jouw informatie invullen en je aanvraag verzenden. Je ontwerper past het ontwerp vervolgens voor je aan en stuurt het via de mail naar je op. Dit kan maximaal twee werkdagen duren, maar vaak ontvang je het ontwerp zelfs dezelfde dag al. Je kunt het ontwerp vervolgens direct inzetten.

Nieuwe ontwerpen aanvragen
Heb je een ontwerp nodig dat nog niet in Club Netbeauty te vinden is? Geen probleem! Via het suggestieformulier in Club Netbeauty kun je jouw wensen doorgeven. Je ontwerper gaat er vervolgens mee aan de slag en voegt het nieuwe ontwerp de eerstvolgende maand, samen met de andere ontwerpen, toe aan Club Netbeauty.

Of je nu meer bezoekers voor je open dag wilt aantrekken of je salon wilt profileren als beste keuze voor een nieuwe doelgroep, als lid van Club Netbeauty sta je er niet alleen voor. Als lid van Club Netbeauty heb je namelijk direct toegang tot een professionele marketeer, die zich graag buigt over al jouw marketingvragen. Hoe ingewikkeld of eenvoudig je vraag ook is, je marketeer voorziet je van professioneel advies.

Als lid van Club Netbeauty beschik je over een heel marketingteam. Maar soms heb je nog net iets meer nodig. Ook dan zijn we er voor je. Netbeauty vertegenwoordigt zoveel salons, dat we bij veel partijen collectieve ledenvoordelen kunnen regelen. Samen staan we sterk. En als lid van Club Netbeauty profiteer jij óók van deze voordelen.

In onze ledenvoordeel-sectie vind je onder andere video- en fotografie, salonsoftware, vakbladen, coaches, en nog veel meer diensten en oplossingen die salons helpen ondernemen. Zo bespaart een lidmaatschap op Club Netbeauty je een hoop geld.

Als lid van Club Netbeauty kun je momenteel gebruik maken van twee upgrades:

Exclusiviteit + €5 p/m
Wil je als enige in jouw plaats toegang tot de exclusieve ontwerpen? Met de exclusiviteit-upgrade krijg je naast de standaardontwerpen ook toegang tot de exclusieve ontwerpen. Per vestigingsplaats kan er maar één salon exclusiviteit claimen. Wees er dus snel bij, voordat een andere salon jouw plaats claimt.

Branding + €10 p/m
Is je huisstijl belangrijk? Met de branding-upgrade ontvang je voortaan alle ontwerpen automatisch in de huisstijl van jouw salon. Elk ontwerp dat je aanvraagt wordt dan namelijk door jouw ontwerper persoonlijk aangepast met jouw kleuren en lettertypes. Het op de kaart zetten van je merk was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar.

Omdat je druk bent. Omdat je geen onbeperkt budget hebt. Omdat je weet dat geen bedrijf zonder marketing kan. Omdat je professioneel over wilt komen. Omdat je ontzorgd wilt worden. Omdat je hulp wilt. Omdat je een succes wilt maken van je salon… Aan redenen geen gebrek.

Met een lidmaatschap op Club Netbeauty beschik je constant over een professioneel marketingteam, voor een fractie van de prijs. Voor slechts 10 euro per maand krijg je onbeperkte toegang tot een designer, een marketeer en allerlei handige tools. En omdat we zoveel salons vertegenwoordigen, profiteer je als lid ook nog eens van collectieve ledenvoordelen bij mooie, relevante diensten en bedrijven.

Je kunt het ook zo bekijken: Zelfs als je in een heel jaar enkel een banner, een video en een Facebookafbeelding aanvraagt, haal je de kosten er al ruim uit. Een betere vraag is dus eigenlijk: Waarom zou je níet lid worden?

Er bestaan geen gratis alternatieven voor Club Netbeauty. Er bestaan überhaupt geen alternatieven voor Club Netbeauty. Wel zijn er alternatieven voor bepaalde onderdelen van Club Netbeauty.

Zo zijn er designtools zoals bijvoorbeeld Canva, waarmee je zelf ontwerpen kunt maken. Maar waar je in tools zoals Canva je ontwerpen zelf moet maken, doet een professionele ontwerper dit voor je in Club Netbeauty. Zonder dat je er omkijken naar hebt en precies zoals jij het wilt. Dit scheelt je tijd en energie, en -ook belangrijk- het resultaat is nooit onprofessioneel. Verder zijn de ontwerpen in Club Netbeauty 100% gericht op salons en kun je in Club Netbeauty bijvoorbeeld ook rustig rondkijken voor inspiratie. En heb je een ontwerp nodig dat niet in de collectie te vinden is, dan zet je jouw ontwerper met een simpel berichtje aan het werk. Dit zijn dingen die bij gratis alternatieven niet mogelijk zijn.

Wat marketingadvies betreft kennen we geen gratis alternatief, anders dan een intakegesprek bij een marketingbureau of coach.

Onze marketingtools zijn door ons op maat ontwikkeld voor salons, dus ook daar kennen we geen alternatieven voor.

Qua ledenvoordeel zou je lid kunnen worden van een branchevereniging zoals bijvoorbeeld de ANBOS, ProVoet of ANKO, maar zo’n lidmaatschap is een stuk duurder en hun aanbod van ledenvoordelen is niet hetzelfde als dat van Club Netbeauty.

Club Netbeauty is de enige oplossing waarbij salons voor slechts 10 euro per maand, toegang krijgen tot een compleet marketingteam.

Je sluit je lidmaatschap af voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het abonnement op elk moment (per maand) eenvoudig opzeggen. Je hoeft ons daar alleen maar een e-mail voor te sturen.

Je Club Netbeauty-marketingteam kan een hele hoop voor je doen, maar we hanteren wel een paar regels. Zo moeten alle ontwerpen die aangevraagd worden, te gebruiken zijn voor alle leden. De volgende ontwerpen kunnen daarom niet aangevraagd worden: logo’s, prijslijsten en brochures. Verder kun je je marketeers om alle vormen van advies vragen, maar niet altijd om de complete uitwerking daarvan. Bijvoorbeeld: Je wilt een duidelijkere lijn in je marketing brengen en je marketeer adviseert je om een marketingplan op te stellen. Vervolgens kun je je marketeer om een indeling van zo’n marketingplan vragen, met tips per onderdeel, maar hij gaat geen complete concurrentieanalyse voor je doen, om een voorbeeld te noemen. Wat de collectieve ledenvoordelen betreft, deze gelden alleen wanneer je nog geen klant bent bij het betreffende bedrijf.

Meer over Netbeauty

TCA peelings, nagelbeugels, sugaring: Jouw lokale marketingbureau heeft waarschijnlijk geen flauw idee wat het inhoudt. Wij wel. Want wij zijn Netbeauty. Als geen ander begrijpen wij precies wat jouw klanten beweegt en hoe we ze zo snel mogelijk in jouw salon krijgen.

ONS VERHAAL
NetBeauty Seminar