Netbeauty neemt salonwebsites Libersy over

Augustus 2019

(Dit is een samenvatting van het bericht van Libersy: https://www.websalons.nl/libersy-en-mijnsalon-slaan-handen-ineen-internetactiviteiten-naar-netbeauty)

MijnSalon BV heeft de Libersy Calendar software overgenomen van Appointment Solutions BV. De focus komt daardoor volledig te liggen op de verdere ontwikkeling van salonautomatisering. Tegelijk worden de bestaande internetactiviteiten van Appointment Solutions BV geleidelijk overgedragen aan Netbeauty. Het betreft hier de websites, webshops, domeinnamen en emailboxen.

Netbeauty is de grootste aanbieder van op maat gemaakte websites en webshops voor salons in Nederland en België en versterkt hiermee zijn positie als marktleider.

We hebben honderden saloneigenaren al geholpen met een degelijke aanwezigheid op internet. Het overnemen van de internetactiviteiten van Appointment Solutions BV past helemaal in onze ambitie om de beautybranche qua online marketing naar een hoger niveau te tillen. Wij zullen Libersy klanten een naadloze overgang bieden zonder hoge kosten en we zien uit naar de samenwerking.” aldus Corné Ter Maten van Netbeauty.

Over Libersy

Libersy is sinds 2006 de specialist voor bedrijven die op afspraak werken. Als een van de eerste online boekingssystemen in de markt is een schat aan ervaring opgedaan, voornamelijk in health & beauty. De Libersy Calendar software is gefocussed op het verlagen van drempels voor zowel de ondernemer als de consument bij het maken en verwerken van afspraken.

Over MijnSalon

Met meer dan 2000 salons is MijnSalon marktleider èn trendsetter in de Nederlandse kappers- en beauty/healthbranche. Hun missie: zorgen dat de klant kan profiteren van maximaal gemak en financieel gewin. Hun klanten behoren dan ook grotendeels tot de meest winstgevende in de branche.

Over Netbeauty

Netbeauty helpt ondernemers in de beautybranche om beter zichtbaar te zijn en meer klanten aan te trekken. We doen dit door trainingen te geven, kennis en inspiratie te delen en door unieke marketingoplossingen aan te bieden. Netbeauty is het enige marketingbureau in Nederland dat zich 100% specialiseert in salons.

Vragen?

Ben je klant bij Libersy en heb je vragen over wat dit voor jouw website betekent? Neem dan gerust contact met ons op.