Jouw unieke identiteit

Zorgvuldig vertaald naar grafisch ontwerp
  • Ontwerp tot 100% tevredenheid

  • Je wordt bij elke stap betrokken

  • Incl. gratis stockfoto's met licentie

Ontwerp voor ondernemers met een visie

Van jouw beautyonderneming gaan er geen 13 in een dozijn. Jij hebt waarden. Dromen. Een visie. Je doet de dingen op jouw manier. Houd dat vast – wij houden daarvan. En wij maken het visueel.

Een luxury giftcard voor Skinfluencers

Een re-branding gaat voor veel salons hand in hand met een nieuwe cadeaubon. Zo ook voor Esther, van het award winnende Skinfluencers uit Nijmegen.

Het mag exclusiviteit uitstralen
Daar hebben we ten eerste met de tekst op ingespeeld. Maar ook met de afwerking! De letters zijn voorzien van spot UV (een opdikkend glanslaagje) dat een bijzonder effect geeft als het licht erop schijnt, in contrast met het matte (beschrijfbare) papier. Spot UV is echt een mooie afwerking als je wel een luxe touch wil, maar wat subtieler dan (goud)foliedruk bijvoorbeeld.

Hóe het verpakt is; dat is wat een cadeau body geeft
Daarom kozen we met Esther voor het kleine formaat van onze eco giftbags in antraciet, met zilveren opdruk van het logo. Een formaat en manier waarop je altijd nog een leuk sampletje, miniproduct of andere salonpromo bij het cadeau kan steken. Clients love to unwrap it!

Esther van der Silk Skinfluencers

Meer dan een huisstijl

Je wilt meer dan een huisstijl. Je hebt ook huid- of productadvies kaarten nodig. Een intakelijst of een skincare-template die je zelf kunt invullen voor de klant. Bedankkaartjes voor productbestellingen, of afspraken- en spaarkaartjes. Daarnaast wil je je professioneel profileren op social media. Well, you’ve come to the right address.

Wat mogen we voor jou ontwerpen?

Zomaar wat ideeën:

Logo

Branding

Cadeaukaart

Raambestickering

Intakelijst

Huidadvieskaart

Bedankkaartje

Afsprakenkaart

Spaarkaart

Productadvieskaart

Een nieuw hoofdstuk; een nieuw logo voor Skin Bliss

Wanneer je salon gaat verhuizen en het concept meer vorm, richting en een nieuwe naam krijgt, dan mag er ook een nieuw logo ontwerp komen. Zo gingen we voor de nieuwe salon van Ilona, Skin Bliss in Heteren, aan de slag.

Een logo met monogram
In samenspraak met Ilona werd er gekozen voor een logo met monogram design. Een monogram combineert (vaak twee) letters tot een herkenbaar symbool. Het zijn meestal de initialen van de salonnaam en dat werkt extra effectief als de naam van een salon wat langer is.

Meerdere logo versies
Een logo met monogram is multi-inzetbaar, omdat je het logo compleet kunt gebruiken (dat noemen we een primair logo), maar ook alleen de naam (secundair), of alleen het monogram (brand mark). Dat zie je veel op social media, bovendien is het handig op plekken waar je geen groot of breed logo kwijt kunt. Zo creëer je integrale herkenbaarheid.

Ilona Scholtens Skin Bliss

Nét dat beetje extra?

Kies dan voor een premium afwerking

Spot UV

Een echte aandachtstrekker

Foliedruk

Voor een premium look & feel

Reliëfdruk

Creëer diepte

Parelmoer

Voor een subtiele glans

Kraftpapier

Rustieke en natuurlijke uitstraling

Duurzame papiersoorten

Milieuvriendelijk en verantwoord

Onze klanten zijn razend enthousiast

Een vraag of opdracht?

Shoot!

Contact

Anna Maria

Onze ontwerpster, Anna Maria, is dé designexpert van de uiterlijke verzorgingsbranche. Let’s get in touch!

Meer over Netbeauty

TCA peelings, nagelbeugels, sugaring: Jouw lokale marketingbureau heeft waarschijnlijk geen flauw idee wat het inhoudt. Wij wel. Want wij zijn Netbeauty. Als geen ander begrijpen wij precies wat jouw klanten beweegt en hoe we ze zo snel mogelijk in jouw salon krijgen.

Ons verhaal
NetBeauty Seminar